popover tray manufacturer popover pan white label > 자유게시판

본문 바로가기

커뮤니티 Korea Sports Science Institute

popover tray manufacturer popover pan white label

페이지 정보

작성자Randy 작성일 24-03-02 조회수 233회

본문

Lønnsirup og duskregn på toppen av det hele, kom inn her

med noe

melis.

Å ja.

Hei og velkommen til In the Kitchen with Matt.

Jeg er verten din, Matt Taylor.

I dag skal jeg vise deg hvordan du lager popovers.

Å, ja, popovers er kjempebra.

Jeg elsker å ha dem til frokost eller brunsj.

Virkelig lett å lage med bare en håndfull ingredienser.

Hvis jeg kan gjøre det, kan du gjøre det før jeg går videre.

Sørg for å abonnere på kanalen min og trykk på den

varslingsregning, slik at du ikke går glipp av noe av

mine nye videoer.

La oss steke nedenfor.

I beskrivelsen finner du en liste over ingrediensene og

det er monteringer.

Begynn med en kopp allsidig mel.

Ha i en halv ts salt og to ts

av sukker.

Teknisk sett kan du også bare la sukkeret være ute og

vi tar en visp

og bare visp det opp.

Og nå, i en stor bolle, skal jeg legge til min

tre egg, tre store egg og en halv teskje

vaniljeekstrakt, og dette er også valgfritt og bare tilføyer

litt smak.

Teknisk sett kan popovers lages med bare egg,

mel og melk, bare tre ingredienser.

Saltet, sukkeret og vaniljeekstrakten er bare

for ekstra smak.

La oss gi dette en god visp.

Nå gjør jeg bare dette med en visp, men mange ganger

denne popoverrøren er laget i en blender.

Det er veldig raskt og enkelt i blenderen hvis du vil

rengjør blenderen.

Men hvis du ikke har en blender eller ikke vil bruke,

du gjør bare alt for hånd.

OK, David, god WISC.

Og nå har jeg en kopp melk her, men vi vil

varm det opp.

Vi vil at det skal være varmt, ikke varmt.

Varm popoverrør må være litt lunken når den går

inn i ovnen.

La oss holde dette oppe i mikrobølgeovnen.

Jeg vil gjøre rundt 45 sekunder.

Må bare være varm.

Slag av samme temperatur som du ville gjort hvis du var

kommer til å legge gjær i dette.

OK, så omtrent 100 grader Fahrenheit.

Hvis det er for varmt, vil det koke eggene, og vi vil ikke ha det.

Forvarm også ovnen til 400 grader Fahrenheit

eller 205 Celsius.

Det hjelper også hvis eggene har romtemperatur.

Men det er OK hvis de ikke er det, bare hell i melken.

Og gi den en god whisky

og så skal jeg bare legge inn alt melet på en gang

og vi gir den en god whisky,

fin og kjører glatt.

Du kan se hvordan en blender ville være veldig nyttig.

Greit, helt til det er veldig hyggelig og rennende og det ikke er noe

klumper eller noe sånt, dette er klart til å gå.

Og nå skal jeg sette dette til side.

Jeg har to ss smør som jeg smeltet i

mikrobølgeovnen, og du kan også gjøre det på komfyrtoppen.

Og jeg har muffinspannen min her.

Og det jeg skal gjøre er at jeg kommer til å ta en rullepensel

og kom inn her, og vi skal basere dem på siden og

på bunnen med smør.

Alternativt kan du bare sprøyte pannen på kjøkkenet

spray hvis du vil, men smøret tilfører litt fint

smak som bare er basert på hele innsiden her.

Og dette vil holde

samme smak, men hold også popoverene i å kle seg for mye

til pannen.

De holder seg kanskje litt stille, men

dette vil definitivt hjelpe det.

Greit.

Og det resterende smøret du har, skal jeg bare legge

dette rett i røren, så gjør jeg det igjen.

Visp.

Og nå legger vi i pannen av seg selv først inn i ovnen,

og vi ønsker å varme den opp i omtrent to til tre minutter

til det blir varmt fordi det er viktig at pannen er varm

når vi heller i den varme popen over røren.

Greit.

Jeg skal bare holde dette oppe i omtrent to til tre minutter

ovnen først.

Greit.

Pannen min er veldig varm.

Du vil ikke gå for mye lenger enn tre minutter

fordi smøret begynner å brenne.

Og selvfølgelig bruker jeg den varme mynten min til å ta ut pannen

av ovnen.

Og det jeg skal gjøre nå er at jeg tar en fjerde kopp målebeger

og bare kom inn her, og vi skal fylle opp alt dette.

Så det handler om to tredjedeler for.

Når du har fylt dem opp, er det på tide å gå

tilbake i ovnen, og vi skal gjøre det i 20 til 25

minutter til de puffer opp og de er fine og gyldne

brun og litt sprø på utsiden.

Ikke åpne ovnen før 20 minutter fordi den

kan føre til at de tømmes.

Så 20 til 25 minutter, igjen, 400 grader Fahrenheit,

205 Celsius.

Og, selvfølgelig, bruk de varme vottene dine for å ta tak i muffinsformen

og å gå tilbake i ovnen.

Og når de kommer ut av ovnen, vil de se

noe sånt som dette.

Se, det er her navnet mini popover pan china (rfq.oem7.com) kommer fra, er de

kom opp og de søler over toppen av muffinspannen eller

spesifikk liten pop over panner.

Og der går vi.

Og du lar dette bare avkjøles i omtrent to minutter,

tre minutter bare i pannen.

Du vil ikke la den ligge for lenge i den varme pannen fordi den

vilje kan være deflatert.

Så la det være her i, som jeg sa, i to minutter

og så flytter vi den over, flytter dem over til et stativ

for å avkjøles helt.

Å høyre.

Når de avkjøles litt og bare tar dem ut og da

en gang på trådstativene trenger de bare et sett for et par

minutter, og så er de klare til å servere slik du vil.

Og la meg trekke en av disse fra hverandre og vise deg hva det er

ser ut som den slags sprø på kanten, og den kan være

hul på innsiden.

Det meste av tiden blir det litt hul på

innsiden.

Og en ting jeg vil merke meg er at denne oppskriften er litt på

eggesiden.

Jeg liker at min er litt edgy.

Prøv det slik først.

Og hvis det er litt for edgy for deg, kan du redusere

eggene ett og bruk bare to egg i stedet for

tre egg.

Mm hmm.

Og min favorittmåte å spise er som en pannekake

biff, noen.

Lønnsirup og drypp det på toppen av det hele.

Og kom inn her på noen.

Melis.

Å, ja,

og noen ganger fylles lommen, du vet, fra en

liten lomme, popover vil og deretter sirup

dra opp der.

De er så deilige.

OK, popovers er ferdig og ble fantastiske.

Virkelig enkelt å gjøre.

Hvis jeg kan gjøre det, kan du gjøre det.

Hvis du liker å spise popovers, kan du slippe en kommentar nedenfor og

gi meg beskjed om hva favorittpåleggene dine er å legge på.

Jeg er Matt Taylor.

Dette har vært en annen episode av In the Kitchen med Matt.

Takk for at du ble med meg som alltid.

Hvis du har spørsmål, kommentarer eller forespørsler, kan du stille ham

nedenfor og jeg kommer tilbake til deg så snart jeg kan.

Tommelen opp i hjørnet.

Skyv den.

Ikke glem å abonnere på kanalen min og sjekke ut

mine andre videoer.

Ha det fint.

På tide for meg å dykke ned i dette.

Å ja.

Overspent.

Hmm.

Uh.

go top